Welkom bij stichting BINK

 

Stichting Bink is een kleine organisatie en is in juli 2006 opgericht.
Omdat wij kleinschalig werken, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen in onze dossiers. Stichting Bink is verdeelt in een frontoffice en een backoffice. De frontoffice voert het telefonisch spreekuur-, verwerkt alle dagelijkse taken-, beantwoord de meeste inkomende mails-, vraagt tijdig alle voorzieningen aan-en bewaakt actief alle mutaties op de beheerrekening en leefgeldrekening. De Backoffice controleert inhoudelijk de dossiers, waarborgt de kwaliteit, verricht all taken om tot een oplossing te komen in problematische schuldensituaties, en neemt complexe verdiepingstaken onder haar hoede.  
 
 
 
 
 
Jordy Manders,

is in februari 2009 gestart met de praktijkopleiding bij stichting BINK,als assistent-bewindvoerder. In deze periodes heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan. Van A tot Z heeft hij het bewindvoerdersvak zich eigen kunnen maken, met intensieve begeleiding en bijscholing, middels diverse cursussen en de dagelijkse praktijk. Als assistent-bewindvoerder is Jordy een onmisbare schakel geworden in het gehele bewindvoerdersproces. Het is de garantie dat een dossier te alle tijde vlot kan lopen en zaken snel en adequaat afgehandeld kunnen worden.  
 
 
 
 

Setya Soewarso,

heeft in 2002 haar opleiding SJD afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Haar eerste werkervaring in het werkveld was bij Team integrale schuldhulpverlening in Maastricht en daarna bij het UWV, afdeling bezwaar en beroep. Werkvelden die later zeer goed van pas kwamen, in de functie van beschermingsbewindvoerder. Al gauw werd duidelijk dat haar interesse vooral uitging naar de financiele hulpverlening. In 2006 vertrekt zij vanuit Heerlen,naar Rotterdam om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Humanitas op de afdeling financiele hulpverlening. Daar heeft zij de eerste bouwstenen gelegd voor Humanitas die gestart waren met een geheel nieuw op te bouwen afdeling, namelijk beschermingsbewind.
Met succes is dit gelukt.
Omdat de wens naar een eigen kantoor steeds meer begon te leven is zij na Humanitas, de wereld van de schuldhulpverlening opnieuw ingedoken bij de Kredietbank in Rotterdam. Hier heeft zij  zeer bruikbare expertise opgedaan als schuldbemiddelaar. Als beschermingsbewindvoerder is het van belang om de ins- en outs over de trajecten van schuldhulpverlening te weten. Met een breed scala aan inhoudelijke kennis sluit zij zich in september 2008 aan bij stichting Bink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2/19/2018

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

2/8/2018

CARNAVAL 2018

Stichting BINK is met de carnaval gesloten. U kunt ons weer bereiken vanaf 15 februari.

1/24/2018

Storing ABN

De ABN heeft een storing, op dit moment worden periodieke betaling niet op de juiste wijze verwerkt. De ABN is druk bezig om alles te herstellen.

5/17/2017

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

5/15/2017

Audit 2017

Maandag 15 mei heeft Stichting BINK de Audit 2017. Hierdoor zijn wij slecht bereikbaar.

Stichting BINK085-8771984

Jordy Manders

  1. Ma Aanwezig
  2. Di Afwezig
  3. Wo Aanwezig
  4. Do Aanwezig
  5. Vr gesloten

Meer info...

Setya Soewarso

  1. M backoffice
  2. D aanwezig
  3. W backoffice
  4. D aanwezig
  5. V gesloten

Meer info...