Welkom bij stichting BINK

 

Bewindvoering

 

Beschermingsbewind is momenteel erg actueel in de media. Vooral de gemeenten zijn erg actief in het verspreiden van informatie over beschermingsbewind. Zij zijn van mening dat beschermingsbewind een te duur traject is. Zo zouden in gemeente Arnhem volgens de wethouder de kosten voor bewindvoering zijn opgelopen van 3 ton in 2009 zijn opgelopen tot 3 miljoen. Dit geld had ook kunnen worden ingezet voor armoedebestrijding, aldus de wethouder. Een sprekend voorbeeld van onjuiste informatieverstrekking! Helaas lukt het ook de programmamakers van NPO het nog steeds niet om programma's over dit onderwerp te maken zonder een vertekend beeld te geven en nemen zij klakkeloos de citaten over van autoriteiten die onvoldoende op de hoogte zijn van alle werkzaamheden die een bewindvoerder verricht en wat bewindvoering in de praktijk daadwerkelijk inhoudt.

Stichting Bink weet dat wel.
De stichting heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan en weet hoe complex het is om financiele problematieken op een juiste wijze aan te pakken. De zorgverlening die onlosmakelijk verbonden is met de bewindvoering is maatwerk, en kan niet in een keurslijf worden geduwd. Wij bieden maatwerk en kijken niet alleen naar uw inkomsten- en uitgavenstroom, maar ook naar de andere problemen, die van directe negatieve invloed zijn op uw financieen. Wij bieden u een stabiel vangnet, en houden contact met uw eigen netwerk.Dit kost veel tijd en inspanning en een korte lijn met u. Kleine organisaties zoals stichting Bink kunnen u die korte lijn garanderen. Wij stellen uw belangen voorop. 

Bent u op het punt gekomen dat u geen zicht meer heeft op uw inkomsten en uitgaven? Ondervind u hiervan de dagelijks spanningen? Lukt het u niet meer op de dagelijkse post te openen en orde te scheppen in uw administratie?  Stichting Bink nodigt u uit om contact op te nemen en vrijblijvend een afspraak te maken met ons. Wij komen naar u toe.  

 

2/19/2018

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

2/8/2018

CARNAVAL 2018

Stichting BINK is met de carnaval gesloten. U kunt ons weer bereiken vanaf 15 februari.

1/24/2018

Storing ABN

De ABN heeft een storing, op dit moment worden periodieke betaling niet op de juiste wijze verwerkt. De ABN is druk bezig om alles te herstellen.

5/17/2017

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

5/15/2017

Audit 2017

Maandag 15 mei heeft Stichting BINK de Audit 2017. Hierdoor zijn wij slecht bereikbaar.

Stichting BINK085-8771984

Jordy Manders

  1. Ma Aanwezig
  2. Di Afwezig
  3. Wo Aanwezig
  4. Do Aanwezig
  5. Vr gesloten

Meer info...

Setya Soewarso

  1. M backoffice
  2. D aanwezig
  3. W backoffice
  4. D aanwezig
  5. V gesloten

Meer info...