Welkom bij stichting BINK


ONDER CONSTRUCTIE

Wanneer u beschermingsbewind te ingrijpend vind, maar toch op zoek bent naar begeleiding in uw financiele administratie, dan kan inkomensbeheer een oplossing bieden. Bij inkomensbeheer is er geen sprake van een benoeming via de kantonrechter. U krijgt een eigen unieke inlogcode en wachtwoord zodat u dagelijkse uw betalingen kunt volgen via onze site.

U opent zelf een beheerrekening bij een ABN-AMRO bankshop in uw buurt. Deze geopende bankrekening wordt gekoppeld aan onze organisatie zodat wij deze rekening kunnen gaan beheren;
Wij beheren uw inkomen en zorgen maandelijks voor de vaste betalingen.
Wij maken een budgetplan zodat u een concreet overzicht krijgt van uw maandelijkse geldstroom;
Afhanhelijk van uw inkomen reserveren wij per maande ene bedrag voor onvoorziene uitgaven en proberen wij maandelijks te sparen.

 Geen taken zijn van inkomensbeheer zijn;

het aanvragen van toeslagen, uitkeringen en andere voorliggende voorzieningen zoals kwijtschelding, bijzondere bijstand, schuldregelingen etc;

Het regelen van problematische schulden;

Het doen van de jaarlijkse aangifte bij de belastingdienst.U blijft zelf verantwoordelijk voor uw budget. Wij hebben een adviserende rol en een toezichthoudende rol. Door intensief met u te communiceren en te overleggen trainen wij u in het budgetteren. Belangrijk is dat u post blijft doorsturen die u thuis ontvangt, zodat wij up-to-date blijven van uw financiele situatie en wij adequaat kunnen blijven reageren

Voor inkomensbeheer ondertekend u een overeenkomst. Deze gaat u aan voor 1 kalenderjaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Het opzeggen van de overeenkomst dient uiterlijk twee maanden voor de vervaldatum schriftelijk ingediend te worden. Wanneer u besluit het contract midden in het jaar op te zeggen wordt er een extra bedrag van €90 in rekening gebracht. 

 

Tarieven 2016

60 euro per maand
Eenmalig intakegesprek 250 euro
afwikkeling dossier 200 euro  

 

 

 

 

5/17/2017

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

5/15/2017

Audit 2017

Maandag 15 mei heeft Stichting BINK de Audit 2017. Hierdoor zijn wij slecht bereikbaar.

9/7/2016

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

1/25/2016

NIEUW!!

Vanaf februari zijn wij te bereiken op een nieuw telefoonnummer, namelijk: 085-8771984. De tijden van de spreekuren blijven ongewijzigd.

1/5/2016

gegevens 2016

Al uw gegevens op het budgetplan zijn geheel geactualiseerd naar de nieuwe normen van 2016.

Stichting BINK085-8771984

Jordy Manders

  1. Ma Aanwezig
  2. Di Aanwezig
  3. Wo Huisbezoek
  4. Do Aanwezeg
  5. Vr Gesloten

Meer info...

Setya Soewarso

  1. M Backoffice
  2. D Backoffice
  3. W Huisbezoek
  4. D Backoffice
  5. V Gesloten

Meer info...