Welkom bij stichting BINK

 

Stichting Bink is een kleine organisatie en is in juli 2006 opgericht. Omdat wij kleinschalig werken, kunnen wij onze kwaliteit waarborgen in onze dossiers. Stichting Bink is verdeelt in een frontoffice en een backoffice. De frontoffice voert het telefonisch spreekuur-, verwerkt alle dagelijkse taken-, beantwoord de meeste inkomende mails-, vraagt tijdig alle voorzieningen aan-en bewaakt actief alle mutaties op de beheerrekening en leefgeldrekening. De Backoffice controleert inhoudelijk de dossiers, waarborgt de kwaliteit, verricht all taken om tot een oplossing te komen in problematische schuldensituaties, en neemt complexe verdiepingstaken onder haar hoede.  

 

Jordy Manders,
is in februari 2009 gestart met de praktijkopleiding bij stichting BINK,als assistent-bewindvoerder. In deze periodes heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan. Van A tot Z heeft hij het bewindvoerdersvak zich eigen kunnen maken, met intensieve begeleiding en bijscholing, middels diverse cursussen en de dagelijkse praktijk. Als assistent-bewindvoerder is Jordy een onmisbare schakel geworden in het gehele bewindvoerdersproces. Het is de garantie dat een dossier te alle tijde vlot kan lopen en zaken snel en adequaat afgehandeld kunnen worden.  

 

Setya Soewarso,
heeft in 2002 haar opleiding SJD afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Sittard. Haar eerste werkervaring in het werkveld was bij Team integrale schuldhulpverlening in Maastricht en daarna bij het UWV, afdeling bezwaar en beroep. Werkvelden die later zeer goed van pas kwamen, in de functie van beschermingsbewindvoerder. Al gauw werd duidelijk dat haar interesse vooral uitging naar de financiele hulpverlening. In 2006 vertrekt zij vanuit Heerlen,naar Rotterdam om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Humanitas op de afdeling financiele hulpverlening. Daar heeft zij de eerste bouwstenen gelegd voor Humanitas ( nu Veritas) die gestart waren met een geheel nieuw op te bouwen afdeling, namelijk beschermingsbewind.Met succes is dit gelukt. Omdat de wens naar een eigen kantoor steeds meer begon te leven is zij na Humanitas, weer het werkveld van de schuldhulpverlening ingedoken bij de Kredietbank in Rotterdam. Hier heeft zij  zeer bruikbare expertise opgedaan als schuldbemiddelaar. Als beschermingsbewindvoerder is het van belang om de ins- en outs over de trajecten van schuldhulpverlening te weten. Met een breed scala aan inhoudelijke kennis sluit zij zich in september 2008 aan bij stichting Bink.

8/10/2020

Corona

I.v.m. de aanhoudende situatie omtrent het Coronavirus, hanteren wij de voorgeschreven maatregelen tijdens onze huisbezoeken.

6/9/2020

Covid-19

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

5/21/2020

Hemelvaart Gesloten

Ivm hemelvaart zijn wij gesloten

5/19/2020

AUDIT

Vanwege de audit zijn wij vandaag slechter bereikbaar! Spreek de ( Engelse) voicemail in of stuur een mailtje, en u wordt vanzelf terug bericht.

3/30/2020

Situatie Corona

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

Stichting BINK085-8771984

Setya Soewarso

  1. M aanwezig
  2. D aanwezig
  3. W aanwezig
  4. D aanwezig
  5. V Gesloten

Meer info...