Welkom bij stichting BINK

Beschermingsbewind is momenteel erg actueel in de media. Vooral de gemeenten zijn erg actief in het verspreiden van informatie over beschermingsbewind. Zij zijn van mening dat beschermingsbewind een te duur traject is. Zo zouden in gemeente Arnhem volgens de wethouder de kosten voor bewindvoering zijn opgelopen van 3 ton in 2009 tot 3 miljoen nu.

Dit geld had ook kunnen worden ingezet voor armoedebestrijding, aldus de wethouder. Een sprekend voorbeeld van onjuiste informatieverstrekking.
Helaas lukt het ook de programmamakers van NPO nog steeds niet om programma's over dit onderwerp te maken zonder een vertekend beeld te geven. Zij nemen klakkeloos de citaten over van autoriteiten die onvoldoende op de hoogte zijn van alle werkzaamheden die een bewindvoerder verricht, en wat bewindvoering in de praktijk daadwerkelijk inhoudt.

Stichting Bink weet dat wel.
De stichting heeft inmiddels jarenlange ervaring en weet hoe complex het is om financiele problematieken op een juiste wijze aan te pakken. De zorgverlening die onlosmakelijk verbonden is met de bewindvoering is maatwerk, en kan niet in een keurslijf worden geduwd.
Wij bieden maatwerk en kijken niet alleen naar uw inkomsten- en uitgavenstroom, maar ook naar de andere problemen, die van directe negatieve invloed zijn op uw financieen.
Wij bieden u een stabiel vangnet, en houden contact met uw eigen netwerk.Dit kost veel tijd en inspanning en een korte lijn met u. Kleine organisaties zoals stichting Bink kunnen u die korte lijn garanderen. Wij stellen uw belangen voorop.

Bent u op het punt gekomen dat u geen zicht meer heeft op uw inkomsten en uitgaven?Ondervind u hiervan de dagelijks spanningen? Lukt het u niet meer op de dagelijkse post te openen en orde te scheppen in uw administratie?  Stichting Bink nodigt u uit om contact op te nemen en vrijblijvend een afspraak te maken met ons. Wij komen naar u toe.

5/28/2020

Pinkstermaandag

Aanstaande Pinkstermaandag zijn wij gesloten

5/21/2020

Hemelvaart Gesloten

Ivm hemelvaart zijn wij gesloten

5/19/2020

AUDIT

Vanwege de audit zijn wij vandaag slechter bereikbaar! Spreek de ( Engelse) voicemail in of stuur een mailtje, en u wordt vanzelf terug bericht.

3/30/2020

Situatie Corona

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

7/9/2019

Huisbezoek

Indien u een huisbezoek wenst, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Stichting BINK085-8771984

Setya Soewarso