Welkom bij stichting BINK

 

Beschermingsbewind is momenteel erg actueel in de media. Vooral de gemeenten zijn erg actief in het verspreiden van informatie over beschermingsbewind. Zij zijn van mening dat beschermingsbewind een te duur traject is. Zo zouden in gemeente Arnhem volgens de wethouder de kosten voor bewindvoering zijn opgelopen van 3 ton in 2009 tot 3 miljoen nu. 

Dit geld had ook kunnen worden ingezet voor armoedebestrijding, aldus de wethouder. Een sprekend voorbeeld van onjuiste informatieverstrekking.
Helaas lukt het ook de programmamakers van NPO nog steeds niet om programma's over dit onderwerp te maken zonder een vertekend beeld te geven. Zij nemen klakkeloos de citaten over van autoriteiten die onvoldoende op de hoogte zijn van alle werkzaamheden die een bewindvoerder verricht, en wat bewindvoering in de praktijk daadwerkelijk inhoudt.

Stichting Bink weet dat wel.
De stichting heeft inmiddels jarenlange ervaring en weet hoe complex het is om financiele problematieken op een juiste wijze aan te pakken. De zorgverlening die onlosmakelijk verbonden is met de bewindvoering is maatwerk, en kan niet in een keurslijf worden geduwd.
Wij bieden maatwerk en kijken niet alleen naar uw inkomsten- en uitgavenstroom, maar ook naar de andere problemen, die van directe negatieve invloed zijn op uw financieen.
Wij bieden u een stabiel vangnet, en houden contact met uw eigen netwerk.Dit kost veel tijd en inspanning en een korte lijn met u. Kleine organisaties zoals stichting Bink kunnen u die korte lijn garanderen. Wij stellen uw belangen voorop. 

Bent u op het punt gekomen dat u geen zicht meer heeft op uw inkomsten en uitgaven?Ondervind u hiervan de dagelijks spanningen? Lukt het u niet meer op de dagelijkse post te openen en orde te scheppen in uw administratie?  Stichting Bink nodigt u uit om contact op te nemen en vrijblijvend een afspraak te maken met ons. Wij komen naar u toe.  

 

 

 

7/9/2019

Huisbezoek

Indien u een huisbezoek wenst, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

3/7/2019

Telefonisch

Maandag t/m Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar. krijgt u ons niet aan de lijn,laat dan een bericht achter op onze voicemail.

3/6/2019

telefonisch

Door een telefonische storing,kunnen wij u helaas niet terug bellen. Morgen zullen de problemen verholpen zijn.

3/2/2019

Carnaval 2019

Carnavals maandag en dinsdag is Stichting BINK gesloten.

1/28/2019

Storing bij de bank

Op dit moment zijn er storingen bij de bank.

Stichting BINK085-8771984

Setya Soewarso

  1. M Carnaval
  2. D Carnaval
  3. W Aanwezig
  4. D Aanwezig
  5. V Gesloten

Meer info...