Welkom bij stichting BINK

Bij inkomensbeheer is er geen sprake van een benoeming via de kantonrechter. Inkomensbeheer biedt ook niet de zorg die beschermingsbewind wel verleend. Indien u moeite heeft met het beheer van uw maandelijkse inkomsten en uitgaven, en geen andere financiele zorg nodig heeft dan adviseren wij u inkomensbeheer. Heeft u interesse, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor actuele informatie. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-8771984 of mail naar info@ stichtingbink.nl.

5/28/2020

Pinkstermaandag

Aanstaande Pinkstermaandag zijn wij gesloten

5/21/2020

Hemelvaart Gesloten

Ivm hemelvaart zijn wij gesloten

5/19/2020

AUDIT

Vanwege de audit zijn wij vandaag slechter bereikbaar! Spreek de ( Engelse) voicemail in of stuur een mailtje, en u wordt vanzelf terug bericht.

3/30/2020

Situatie Corona

I.v.m. het Coronavirus kunnen er op dit moment geen huisbezoeken worden ingepland. Pas goed op uzelf en blijf gezond!

7/9/2019

Huisbezoek

Indien u een huisbezoek wenst, neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Stichting BINK085-8771984

Setya Soewarso